Burbuja I. Invocació als cossos i òrgans que vindran amb Esther Rodríguez-Barbero i Sergi Fäustino

17:0019:30 h
Lloc: La Caldera
eugeni d'ors 12
08028 barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Arts en Viu

A les trobades brutals d’abans de l’estiu, l’Esther i el Sergi es van adonar que compartien una proximitat en diversos dels temes sobre els quals estan investigant, així que van decidir treballar uns dies en comú i preparar una presentació conjunta del que els té ocupats.

Després de portar un temps dirigint la mirada cap al passat per entendre el present, en Sergi ha col·locat el seu interès a dirigir la mirada cap al futur: com s’ha d’imaginar en el futur? què podem predir del nostre cos i què no? quin moviment serà el següent? com es pot expandir un cos, tant envers el futur com en altres direccions?

Esther porta un temps treballant sobre la noció d”òrgans electromagnètics’, invocant òrgans que actuen com a emissors i receptors d’ones i fluxos, possibilitant altres sensorialitats que obren camps perceptius, entenent el cos com a matèria receptiva que els recull i travessa.

La presentació constarà d’una part parlada on s’explicarà el procés de cadascun, una part en què es mostraran alguns dels materials que s’estan desenvolupant, i possiblement es proposarà una pràctica a les persones que s’acostin a La Caldera.

No cal experiència prèvia en dansa

Burbuja I. Invocació als cossos i òrgans que vindran amb Esther Rodríguez-Barbero i Sergi Fäustino