GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Cabaret

23:0023:55 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: 10€

A la nit tot és possible. És el temps en què, com en un miratge o un somni, s’obre un territori d’igualtat gràcies a l’experiència compartida del ball, l’alcohol, la música i el refrec dels cossos que transpiren. A la nit les identitats sexuals imposades es poden transgredir amb més facilitat. En aquest sentit, el cabaret ha estat, des de la seva invenció, un lloc on es desdibuixen les diferències socials, on es troben sota un mateix sostre persones absolutament diferents que busquen tot allò que la nit promet, que sempre ha estat molt.

Aquest cabaret neix inspirat per l’esperit subaltern i subversiu de Joan Brossa i

està marcat per la seva delicada ironia, l’humor intel·ligent i la màgica capacitat de

sorprendre des d’allò mínim. És un detonador per a aquest espectacle de varietats que es denomina «alta» i «baixa» cultura. La cultura de la nit, fèrtil, irreverent i anàrquica,

serveix per capgirar jerarquies artístiques. Transformisme i estriptis, la màgia, la música i la poesia són alguns dels ingredients amb què Cabaret explorarà aquest meravellós laberint d’identitats al qual només tenim accés de debò quan s’apaga la llum del dia. Cada nit, una sèrie de convidats de procedència diversa, guiats per un mestre de cerimònies, ens invitarà a posar en suspens alguns dels codis del que es considera normatiu.

Passin i siguin.

Comissariat per Pablo Martínez i Jose Luis Villalobos

 

Programa

DIVENDRES 27 D’OCTUBRE, 3 I 10 DE NOVEMBRE DE 2017, 23 h

Lloc: Capella MACBA

Divendres 27 d’octubre

Rodrigo Cuevas, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol, Pere Faura, Antoni Hervàs amb artistes convidats, Cuqui Jerez i Úrsula Martínez.

Divendres 3 de novembre

Tony Arroyo, Cristine Berna, Ivo Dimchev, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol, Felix Kubin, Arantxa Martínez i Úrsula Martínez.

Divendres 10 de novembre

Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol, La Flor, Victor Guerrero, Brigitta Lamoure, Úrsula Martínez, Quim Pujol, Stanley Sunday i Jonny Woo.

Com a mestra de cerimònies comptarem tots els dies amb La Terremoto de Alcorcón.

Programa subjecte a canvis d’última hora.

Patrocinador principal d’activitats: Estrella Damm


Cabaret