GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Caluca, taller de veus imaginàries - Adreçat a famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys

12:0013:30 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: 3€
Taller

Caluca, taller de veus imaginàries proposa un viatge per trobar i reconèixer les veus imaginàries que viuen en cadascú de nosaltres. Un taller on podrem descobrir altres veus per treballar d’una manera coral.

La pràctica artística de Laia Estruch s’inscriu en el marc de la performance, des d’on treballa amb la veu com a primera matèria, element vertebrador, dispositiu i espai d’experimentació. Partint de la pregunta «quantes veus podem crear?», l’artista ens convida en aquest taller a escriure partitures per oralitzar les veus i posar-les en escena, explorant els racons del museu com a espais d’intimitat i de descoberta de cossos sonors.

Taller a càrrec de Laia Estruch

BIOGRAFIA

Laia Estruch (Barcelona, 1981) viu i treballa a Barcelona. És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha cursat part dels seus estudis a la universitat The Cooper Union for the Advancement of Science and Art (Nova York, 2010). Els seus projectes analitzen les possibilitats emotives de la veu a cappella i del cos sense teatralitzar, obrint un espai de reflexió entorn del caràcter performatiu del registre sonor i l’arxiu oral.

Ha participat en el programa Escoles Magnet, dins del projecte educatiu del MACBA amb l’Escola Josep Maria de Segarra i l’Institut Moisès Broggi de Barcelona (2015). Ha realitzat workshops per a professorat i per a públic en general dins del programa educatiu del MACBA (2016). Ha participat en la 8a edició del programa Creadors En Residència als instituts de Barcelona amb l’Institut Juan Manuel Zafra de Barcelona (2017).

Programa

DIUMENGES 19 I 26 DE NOVEMBRE, 3, 10 I 17 DE DESEMBRE, DE 12 A 13.30 h.

Lloc: Sales del Museu


Caluca, taller de veus imaginàries – Adreçat a famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys