Cara a barraca!

Lloc: Centre Cultural La Casa Elizalde
València, 302
08009 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Alberto Alejandro Rodríguez, Aya Eliav, Daianna Sierra Camacho, Diego Umbarila Mora, Giuseppe de Bernardi, Sara Santos Herbosa i Mercè Hernández Carbonell

Set artistes, sis orígens, un màster i un espai expositiu que un dia va ser la casa d’algú, un lloc íntim des d’on interpretar el món, un refugi, un cau de relats.

Cara a barraca! mostra desvergonyidament i amb desimboltura una sèrie d’obres desenvolupades des de diverses perspectives. L’exposició condensa imaginaris que s’entrecreuen en l’ara i l’avui; en l’espai privat i públic; en la memòria personal i col·lectiva i en la necessitat inherent de l’art de connectar i comunicar per crear una visió polièdrica de la realitat que ens envolta.

L’expressió popular de cara a barraca indica anar directe al gra, ras i curt. En l’art sovint falta aquesta actitud, el parlar sense embuts. Volem  que l’obra s’imposi al discurs, com un cop de puny damunt la taula.

Exposició col·lectiva dels projectes finals del Màster de Producció i Recerca Artística -línia Art i Contextos Intermèdia- de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

En el marc d’Art Nou

Inauguració: Dimecres 7 de juny a les 19 h

Cara a barraca!