TSUNAMI or something's gonna happen tonight de Carlota Grau

20:0021:00 h
Lloc: Antic Teatre
Carrer de Verdaguer i Callís, 12
08003 Barcelona
Preu: De 14€ a 15.5€
Arts en Viu

Això és el moment previ a la catàstrofe, quan les aigües del mar tiren enrere discretament, en silenci. Una al·legoria sobre una calma aparent darrere la qual s’està gestant alguna cosa. Tot aquell univers ocult que conviu entre nosaltres i que estimula la nostra imaginació per fer-nos especular, témer o fascinar-nos amb allò que encara no s’ha  revelat. Això és TSUNAMI or something’s gonna happen tonight.

Un projecte de creació escènica que investiga com la por modifica la percepció de la nostra realitat. Un joc visual i sonor que usa la tècnica cinematogràfica de l’stop-motion, la perversió del gènere de suspens i de l’absurd. I transita entre la dansa, el teatre, el cinema, la performance, la realitat i la ficció.


Carlota Grau BagèsGraduada en Arts Escèniques (especialitat en Direcció i Dramatúrgia) per l’Institut del Teatre de  Barcelona i llicenciada en Comunicació Audiovisual per la URV/UdL. També formada en Belles Arts, dansa contemporània i urbana a Barcelona. Ha dirigit Lot 5/6 Pedra (Sala Trono de Tarragona, 2023), Tsunami or something’s gonna happen tonight (Festival TNT, 2022), Ahir de la companyia  Animal Religion (Teatre Nacional de Catalunya, 2020).

Ha col·laborat com a dramaturga, ajudanta de direcció i performer en companyies de diferents  disciplines com Agrupación Señor Serrano, Col·lectiu Bigbouncers, Animal Religion, Elena Lalucat, Ursa Sekirnik, Jo Serra, Raquel Cors, AzkonaToloza, Ferran Dordal i La Ruta 40, entre d’altres.

TSUNAMI or something’s gonna happen tonight de Carlota Grau