Cartografia sobre l’art i la sida a Espanya, d'Equipo Palomar Històries de l'art des de Barcelona

ONLINE
Lloc:
Plaça dels Àngels, 1 08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

Aquest programa proposa noves perspectives sobre allò que el discurs normalitzat de la història de l’art ha soterrat o que directament ha obviat. És una proposta per obrir nous espais de debat a l’aula, i plantejar dubtes a partir de l’art. El programa  inclou una sèrie de vídeos en obert, que s’han conformat amb la col·laboració de diversos artistes, teòrics i activistes, i els dossiers corresponents adreçats al professorat, amb línies d’acció i ampliació de continguts.

A càrrec d’Equipo Palomar (Cartografia sobre l’art i la sida a Espanya i La Barcelona sexi); Tania Safura Adam i Aldemar Matias (Diàspores); Antonio Gagliano i Loli Acebal (Acció), Yera Moreno (Feminismes).

Capítol 1

A càrrec d’Equipo Palomar, Cartografia sobre l’art i la sida a Espanya examina els efectes que la pandèmia de la sida va tenir en una generació d’artistes i activistes. En el cas espanyol aquesta pandèmia es va produir en un moment de transició política després de la mort de Franco, però també de transició en els comportaments sexuals i les relacions íntimes. Vida, mort, malaltia, amor, art, activisme i sexualitat són alguns dels temes que apareixen en aquest capítol.

Cartografia sobre l’art i la sida a Espanya, d’Equipo Palomar Històries de l’art des de Barcelona