GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

"Ella: allà i després"

19:0020:00 h
Lloc: Blueproject Foundation
Princesa, 57
08003 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

La Blueproject Foundation presenta “Ella: Allà i després”, un projecte d’Anna Dot, Daniel Moreno Roldán i Estel Boada comissariat per Caterina Almirall. El nom de “Mercè” significa “recompensa” i fa referència a les diverses aparicions marianes que han tingut lloc al llarg del temps. Una d’aquestes aparicions es va donar de manera simultània en tres localitzacions diferents la mateixa nit del 24 de setembre de 1218. La van viure 3 homes que es trobaven sols a les seves respectives cambres: el rei Jaume I, Sant Pere Nolasc i Sant Ramón de Penyafort. Aquesta aparició representa el compliment de la visita que la Mare de Déu havia promès al poble català. Fins aleshores, la visita havia restat pendent.

“Ella: allà i després” és un projecte que parteix de l’origen de la Mercè i l’espera que aquesta finalment succeïs, per visibilitzar-ne els mecanismes que sustenten la fe i treballar-los com una pràctica artística.

A partir d’una proposta original de Supterranis.
Inauguració dimecres 27 de Maig a les 19h.

Durant la inauguració tindrà lloc una visita guiada, i es farà un sorteig entre els assistents de 5 passis individuals per a presenciar un esdeveniment especial.

Exposició a la Sala Project fins al 31 de Maig de 2015.

(CAST) “Ella: allà i després”