Gjentagelsen (sobre com l'amor va poder cobrir multitud de pecats)

19:0020:00 h
Lloc: Blueproject Foundation
Princesa, 57
08003 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

La Blueproject Foundation presenta “Gjentagelsen (sobre com l’amor va poder cobrir multitud de pecats)”, la segona exposició del seu programa de residències 2015 a càrrec de l’artista Daniel Toca, que es podrà veure a la Sala Project del 05 de juny al 26 juliol del 2015.

Una reflexió sobre el temps, la repetició i la trobada amorosa en la qual l’artista juga amb les paradoxes temporals del filòsof grec Zenó d’Elea per proposar un acostament al pas del temps i a les apories de l’espai.

Partint d’un text literari inèdit, escrit pel propi artista, que Toca reinterpreta i deconstrueix amb jocs musicals i propostes visuals, l’exposició es presenta com un viatge sorprenent i profund al país de les paradoxes i les subtileses intel·lectuals en què l’espectador podrà creuar-se amb cançons rock, el filòsof danès Søren Kierkegaard, els laberints de Borges i … el famós Dimoni de Tasmània.

Una metàfora sobre la repetició de l’instant, com a síntesi desitjada del passat i del futur, la impossibilitat conceptual del moviment i aquesta trobada postergada a l’infinit entre dos éssers amorosos, sempre junts però allunyant-se, sempre recordant però avançant.

(CAST) “Gjentagelsen (sobre cómo el amor pudo cubrir multitud de pecados)”