Segons l'últim decret que es va aprovar el passat dia 29 Oct., la activitat cultural estarà anul·lada o molt reduïda els pròxims 15 dies. Això implica que els esdeveniments publicats es poden veure afectats. Recomanem revisar el web de cada espai. Molta força!

CINQUENA EDICIÓ D’OJODEPEZ PHOTO MEETING BARCELONA

Lloc: La Virreina Centre de la Imatge
La Rambla, 99
08002 Barcelona
Preu: De 30€ a 150€

Durant els dies 15, 16 i 17 de juliol, La Virreina Centre de la Imatge acollirà OjodePez Photo Meeting Barcelona, la trobada internacional de fotografia documental que, des de 2011, reuneix cada any fotògrafs, editors i experts d’arreu del món. Enguany el programa se centra en la realització de projectes integrals, ja siguin editorials, multimèdia o expositius, i en el debat i l’intercanvi sobre mètodes de distribució i difusió com ara els premis i les col·laboracions.

La programació comptarà amb taules rodones, convocatòries obertes, conferències magistrals, visionats de portfolis i un taller d’edició amb Juan Valbuena (Phree) i Harry Hardie (Here Press). Olivia Arthur, Cristina García Rodero, Marco Casino, Samuel Bollendorff, Laia Abril, Carlos Spottorno i Mariela Sancari són alguns dels professionals que compartiran les seves experiències i mètodes de treball amb els participants en formats pròxims i dinàmics durant tres dies de activitats.

Dades útils
Lloc: La Virreina Centre de la Imatge (Palau de la Virreina. La Rambla, 99)
Dies: 15, 16 i 17 de juliol de 2015
Inscripcions: Activitats: 60 € / Activitats i visionament: 150 € / Activitats 1 dia: 30 €
Contacte: meeting@ojodepez.org

Foto: Carlos Spottorno. De la sèrie A les portes de Europa © Carlos Spottorno

CINQUENA EDICIÓ D’OJODEPEZ PHOTO MEETING BARCELONA