Classe cultural i context urbà: repercussions i sostenibilitat

16:0020:00 h
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala
AV Josep Tarradellas i Joan, 44
08901 Hospitalet de Llobregat
Preu: Activitat gratuïta
Xerrada

Taula rodona amb la comissària Zaida Trallero que compartirà els resultats de la seva investigació titulada Artistes i Districte Cultural. Possibilitats, implicacions i compromisos vers la gentrificació. Cas d’estudi L’Hospitalet de Llobregat. També partipen en la taula la mediadora cultural Elena Blesa i l’Ateneu Cooperatiu La Col·lectiva, que parlarà sobre aquest espai de trobada entre entitats públiques i privades per propiciar iniciatives d’economia social i solidària a la ciutat de L’Hospitalet.

Zaida Trallero és comissària independent. Treballa com a gestora cultural a Sant Andreu Contemporani (Barcelona) i és cofundadora del projecte editorial Site-Specific Conversation. Forma part de Trama34, espai de treball i associació cultural de L’Hospitalet.

Elena Blesa Cábez és educadora i mediadora especialitzada en processos col·laboratius en art contemporani. Des del 2018, forma part de l’equip d’educació i mediació de FASE, espai de creació i pensament vinculat a les pràctiques artístiques contemporànies, i col·labora amb diversos col·lectius de recerca i acció a escala transnacional.

La Col·lectiva és l’ateneu cooperatiu de L’Hospitalet de Llobregat. Els ateneus cooperatius tenen com a principal objectiu impulsar i reforçar l’economia social i solidària al seu territori, amb especial incidència en la generació d’activitat econòmica i d’ocupació laboral, des del vessant cooperatiu.

Classe cultural i context urbà: repercussions i sostenibilitat