COMPORTAR-SE. Taller de Nadal

11:0012:30 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: 3€
Taller

Quan perdem les formes, el que volem dir és que ha canviat el cos que tenim. Podem jugar a perdre les formes i, llavors, hi haurà alguna cosa del nostre comportament i la nostra aparença que estarem modificant. Decorar-nos és una altra manera de perdre les nostres formes i de descobrir-ne d’altres que poden ser molt sorprenents.

En aquest taller farem un recorregut sensible a través del cos i la transformació de la nostra imatge per trobar altres potencialitats d’allò que som. Viatjarem conjuntament a través de la pràctica de la performance mentre descobrim quins cossos i quines formes volem construir, i com podem fer-ho explorant les possibilitats d’aventura dins d’un museu.

A càrrec de Symphony of the Seas.

Symphony of the Seas és artista, coreògrafa i performer establerta a Barcelona. El seu treball es mou entre el site-specific, la instal·lació i la dansa, i posa el focus en els processos de transició entre dues coses i l’impacte que tenen en la realitat. Se situa en un fer-trans, travessant i desplaçant qüestions per produir nous espais de relació on allò incert esdevé una coreografia. També està interessada a produir metodologies i formats que desafiïn les lògiques habituals de producció.

COMPORTAR-SE. Taller de Nadal