Concert. Traces Amb Àlex Tentor

18:0020:00 h
Lloc: Bòlit_StNicolau
Plaça de Santa Llúcia 1
17007 Girona
Preu: Activitat gratuïta
Concert

Primer passe (aforament limitat, inscripció gratuïta prèvia): 18h
Segon passe (aforament limitat, inscripció gratuïta prèvia): 19h

‘Traces’ proposa un diàleg entre l’actualitat i el passat a través de l’ús de la tecnologia en la música. Basant-se en la Missa de Barcelona del segle XIV, una de les primeres obres del repertori occidental en utilitzar la tecnologia de la notació musical, aquesta proposta amplia la visió de l’obra original gràcies a les possibilitats d’una guitarra i la intervenció electrònica per actualitzar aquest diàleg entre creació improvisada, tecnologia i espai que va tenir lloc segles enrere.

‘Traces’ és part de la programació del Cicle Difraccions 2023. Centrat enguany en la idea de la reinterpretació, Difraccions explora noves relacions entre els diferents actors dins el món de la clàssica i contemporània a través d’un seguit de propostes que reuneixen nous perfils de creadors i possibilitin noves relacions amb el públic, tenint, com a eix central, l’aposta pel talent local i la descentralització de l’avantguarda per tot el territori.

Álex Tentor (1993) és un guitarrista, artista sonor i musicòleg especialitzat en música nova tant en la seva carrera en solitari com en música de cambra i en el desenvolupament d’enfocaments pedagògics, conferències i classes magistrals..

Concert. Traces Amb Àlex Tentor