Donada la situació de fragilitat que pateix la programació cultural de la ciutat, recomanem revisar el web de cada espai per si hi ha canvis o anul·lacions.
Molta força!

Convocatòria Arts Visuals /UNZIP 2018

Lloc: Centre d'Art Torre Muntadas
Jaume Casanovas, 80
08820 El Prat de Llobregat
Preu: Activitat gratuïta
Convocatòries

Convocatòria Arts Visuals /UNZIP 2018

– Del 18 de desembre de 2017 fins al 18 de febrer de 2018 –

Un any més /UNZIP Arts Visuals al Prat obre convocatòria d’ajuts per la realització de projectes d’art vinculats al Prat de Llobregat.

No fugis, presenta’t.

 

MODALITATS I DOTACIÓ

……………………………………………………………………………………………………..

S’atorgaran cinc ajuts de 2000€, una per cadascuna de las modalitats de la convocatòria.

1. FOTOGRAFIA I SOCIETAT

2. ART AL BARRI

3. PROJECTE EXPOSICIÓ (artistes locals)

4. PROJECTE DESLOCALITZAT

5. PROJECTE D’ART I EDUCACIÓ

 

QUI HI POT PARTICIPAR?

……………………………………………………………………………………………………..

Persones interessades en l’art, creadores i creadors visuals, i agents culturals, educatius i socials en general, sense límit d’edat, residents a Catalunya.

La modalitat projecte exposició queda restringida a persones i col·lectius residents al Prat o que puguin justificar-ne pertinença (en cas d’exposicions col·lectives han de complir aquest requisit com a mínim el 50% dels components).

 

PERÍODE DE PRESENTACIÓ I + INFO

……………………………………………………………………………………………………..

El període de recepció de propostes és del 18 de desembre de 2017 al 18 de febrer de 2018 (ambdós inclosos).

Cal enviar les propostes per correu electrònic a: unzip@elprat.cat (si teniu dubtes, o si no rebeu confirmació de l’enviament, truqueu al telèfon 934 782 237) Centre d’Art Torre Muntadas (C. Jaume Casanovas, 80 – 08820 El Prat de Llobregat)

 

TALLER: PREPARA EL TEU DOSSIER

……………………………………………………………………………………………………..

Taller gratuït: 15, 16 i 17 de gener de 18 a 19.30 hores.

Lloc: Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa

Inscripcions a unzip@elprat.cat

Si tens una idea i no saps com donar forma a un projecte o realitzar el teu dossier, vine al taller pràctic i sessions de presentació de la convocatòria d’Arts Visuals /UNZIP 2018. Explicarem les modalitats de la convocatòria, veurem exemples de projectes d’altres anys, presentarem una guia de construcció de dossier i realitzarem exercicis pràctics per tal de formalitzar un dossier d’artista.

 

JURAT

……………………………………………………………………………………………………..

Les propostes seran valorades per un jurat compost per:

Teresa Rubio (mediadora artística, comisaria, co-directora Servei Educatiu Centre d’Art Tecla Sala) / Núria Güell (artista) / Daniel Gasol(artista, investigador i coordinador de la comissió d’educació de la PAAC) / Lo Relacional (pràctiques col·laboratives entre educació, art i comunitat) / Cristina Castells (tècnica de Cultura de l’Ajuntament del Prat) / Ferran Pozo Morera (Centre Cívic Jardins de la Pau /UNZIP) / Beatriz Vigara (Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa /UNZIP) / Equip TM (C.A. Torre Muntadas /UNZIP) / Laia Campaña (Escola d’Arts del Prat)

+ INFO WEB:

BASES:


Convocatòria Arts Visuals /UNZIP 2018