Donada la situació de fragilitat que pateix la programació cultural de la ciutat, recomanem revisar el web de cada espai per si hi ha canvis o anul·lacions.
Molta força!

Convocatòria Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2018

10:0023:55 h
Lloc: Sant Andreu Contemporani
Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Convocatòries

Sant Andreu Contemporani obre la convocatòria del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2018, un premi d’art jove d’abast nacional que contempla quatre modalitats: OBRA, PROJECTE, PUBLICACIÓ i COMUNICACIÓ GRÀFICA.

Poden concursar tots els creadors i col·lectius artístics, nacionals o estrangers, residents a l’estat espanyol, nascuts després de l’1 de gener de 1982. En el cas dels col·lectius, es requereix que almenys la meitat dels membres que l’integren compleixin aquests requeriments.

La participació a la convocatòria suposa l’acceptació íntegra de las bases.

La presentació de propostes es realitzarà exclusivament on-line. Els artistes interessats a participar han de completar els formularis d’inscripció.

Per a l’èxit de la inscripció és imprescindible emplenar correctament els formularis i respectar el format i pes que s’indica per a imatges i documents adjunts. Aquells creadors que utilitzin mitjans audiovisuals en la seva obra poden adjuntar enllaços per al visionat (webs personals, blocs, Vimeo, Youtube…). En el cas de no emplenar íntegrament la informació dels formularis la sol·licitud serà denegada.

El termini màxim d’inscripció on-line és dijous 15 de març a les 24h.

El jurat d’aquesta edició està format per Virginia Torrente (comissària independent), Pedro Torres (artista i comissari) i el/la guanyador/a del Curatorial Residency Program 2018.

Bases de la convocatòria, aquí.

Formulari d’inscripció, aquí.


Convocatòria Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2018