Donada la situació de fragilitat que pateix la programació cultural de la ciutat, recomanem revisar el web de cada espai per si hi ha canvis o anul·lacions.
Molta força!

CONVOCATÒRIA D'ARTISTES RESIDENTS ANUAL a la Blueproject Foundation

Lloc: Blueproject Foundation
Princesa, 57
08003 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Convocatòries

La Blueproject Foundation obre anualment una convocatòria de residències d’artistes, un programa públic obert a tot tipus de formats, idees i propostes artístiques i culturals.

El programa de residències de la Blueproject és un dels eixos centrals de la fundació, amb l’objectiu de donar suport a la producció de nous projectes i donar a conèixer el treball d’artistes emergents.

SELECCIÓ DELS GUANYADORS DE LA CONVOCATÒRIA

Els artistes seran escollits segons la qualitat i l’excel·lència dels seus projectes per un jurat extern internacional amb l’equip de la fundació. Els artistes o col·lectius seleccionats gaudiran d’un període de residència d’un mes al Taller i posteriorment s’exposarà el resultat del seu treball a la Sala Project.

COM PARTICIPAR EN LA CONVOCATÒRIA D’ARTISTES

Els períodes d’obertura de la convocatòria varien anualment, oscil·lant normalment entre els mesos de maig i juliol, i el desenvolupament dels projectes guanyadors es realitza al llarg de l’any següent. Les dates exactes d’obertura de la convocatòria s’anunciaran a la web, juntament amb les bases i el formulari d’inscripció.

 

CONVOCATÒRIA D’ARTISTES 2018

La convocatòria de residència d’artistes per al 2018 està oberta del 31 de maig al 26 de juliol del 2017.

Per presentar un projecte, cal consultar les BASES DE LA CONVOCATÒRIA i completar el formulari següent.

Gràcies a tots els participants.


CONVOCATÒRIA D’ARTISTES RESIDENTS ANUAL a la Blueproject Foundation