GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

Convocatòria d’Arts Visuals Miquel Casablancas 2024

11:0023:59 h
Lloc: Sant Andreu Contemporani
Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Convocatòries

Sant Andreu Contemporani obre la Convocatòria d’Arts Visuals Miquel Casablancas 2024, un premi d’art jove d’abast nacional que contempla quatre modalitats: OBRA, PROJECTE,MEDIACIÓ i COMUNICACIÓ GRÀFICA.

Hi poden concursar les persones creadores, a títol individual, i col·lectius artístics, nacionals o estrangers, residents/es a l’estat espanyol, nascuts/des després de l’1 de gener de 1988. En el cas dels col·lectius, es requereix que almenys la meitat de les persones membres que l’integren compleixin aquests requeriments.

La participació a la convocatòria suposa l’acceptació íntegra de les bases.

La presentació de propostes es realitzarà exclusivament on-line. Les persones interessades a participar han de completar els formularis d’inscripció.

Per a l’èxit de la inscripció és imprescindible emplenar correctament els formularis i respectar el format i pes que s’indica per a imatges i documents adjunts. Les persones creadores que utilitzin mitjans audiovisuals en la seva obra poden adjuntar enllaços per al visionat (webs personals, blocs, Vimeo, Youtube…). En el cas de no emplenar íntegrament la informació dels formularis la sol·licitud serà denegada.

El termini màxim d’inscripció on-line és el 15 de març a les 23:59h.

El jurat d’aquesta edició està format Blanca del Río (comissària i crítica d’art), Margot Cuevas (comissària i historiadora de l’art) i la guanyadora o guanyador de SAC International Curatorial Residency Program 2024.

Bases, aquí.

Formulari d’inscripció, aquí.

Convocatòria d’Arts Visuals Miquel Casablancas 2024