Segons l'últim decret que es va aprovar el passat dia 29 Oct., la activitat cultural estarà anul·lada o molt reduïda els pròxims 15 dies. Això implica que els esdeveniments publicats es poden veure afectats. Recomanem revisar el web de cada espai. Molta força!

CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIA D’ARTISTES 2019

Lloc: Blueproject Foundation
Princesa, 57
08003 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Convocatòries

CONVOCATÒRIA OBERTA FINS AL 19 D’AGOST DE 2018

La present convocatòria queda oberta a qualsevol artista interessat/a, en el seu propi nom o el d’un col·lectiu o companyia, sense límit d’edat, nacionalitat o disciplina creativa a la qual es dediqui.

Es convoquen 2 projectes que resultin en format expositiu(amb una temporalitat de màxim 8 setmanes) i 1 projecte de performance(per, com a mínim, una presentació pública). Es donarà prioritat als projectes inèdits i originals.

Cada participant pot presentar un màxim d’una proposta individual i una en col·lectiu. L’ajuda de producció i la residència han de permetre la concepció, formalització i producció i/o finalització de dit projecte, utilitzant les instal·lacions del taller si fos necessari, amb l’objectiu de la seva posterior exposició/presentacióa la Sala Project de la fundació.

La presentació de sol·licituds es realitzarà a través de la pàgina web de la fundació omplint el formulari de sol·licitud disponible abans de les 24:00 (horari d’Espanya) del 19 d’agost de 2018. Perquè la sol·licitud sigui vàlida, serà necessari omplir tots els camps del formulari i adjuntar tota la documentació requerida. Els guanyadors seran anunciats el 27 de setembre de 2018.

Les bases completes de la convocatòria i el formulari d’inscripció els trobareu a la nostra pàgina web.

¡Esperem els vostres projectes i moltes gràcies a tots els participants!

CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIA D’ARTISTES 2019