CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIA D’ARTISTES 2019

Lloc: Blueproject Foundation
Princesa, 57
08003 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Convocatòries

CONVOCATÒRIA OBERTA FINS AL 19 D’AGOST DE 2018

La present convocatòria queda oberta a qualsevol artista interessat/a, en el seu propi nom o el d’un col·lectiu o companyia, sense límit d’edat, nacionalitat o disciplina creativa a la qual es dediqui.

Es convoquen 2 projectes que resultin en format expositiu(amb una temporalitat de màxim 8 setmanes) i 1 projecte de performance(per, com a mínim, una presentació pública). Es donarà prioritat als projectes inèdits i originals.

Cada participant pot presentar un màxim d’una proposta individual i una en col·lectiu. L’ajuda de producció i la residència han de permetre la concepció, formalització i producció i/o finalització de dit projecte, utilitzant les instal·lacions del taller si fos necessari, amb l’objectiu de la seva posterior exposició/presentacióa la Sala Project de la fundació.

La presentació de sol·licituds es realitzarà a través de la pàgina web de la fundació omplint el formulari de sol·licitud disponible abans de les 24:00 (horari d’Espanya) del 19 d’agost de 2018. Perquè la sol·licitud sigui vàlida, serà necessari omplir tots els camps del formulari i adjuntar tota la documentació requerida. Els guanyadors seran anunciats el 27 de setembre de 2018.

Les bases completes de la convocatòria i el formulari d’inscripció els trobareu a la nostra pàgina web.

¡Esperem els vostres projectes i moltes gràcies a tots els participants!

CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIA D’ARTISTES 2019