GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

Convocatòria SAC-FiC Programa de Residències i Stage Intensiu 2024

Lloc: Sant Andreu Contemporani
Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Convocatòries

SAC-FiC Programa de Residències és el programa de residències de Sant Andreu Contemporani i Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona, adreçat a artistes visuals, i de caràcter anual. En el marc d’aquest programa, s’obre una convocatòria per a seleccionar tres artistes que precisin d’un espai de treball per a desenvolupar un projecte artístic, durant els mesos de gener a desembre de 2024. A més, els i les artistes seleccionades podran gaudir d’un stage intensiu que es complementa amb la residència. L’stage proposa la trobada dels i les artistes amb un professional de les arts visuals durant tres dies per treballar intensament aspectes d’interès dins dels seus processos artístics. També comptaran amb el suport i el seguiment de l’equip de treball de SAC, i podran rebre, als seus espais de treball, la visita de comissaris/àries, crítics/ques i altres agents del sector de les arts visuals contemporànies. Els projectes produïts hauran de ser presentats dins la programació de Sant Andreu Contemporani 2024-2025.

Selecció:

El jurat format per Albert Gironès (artista), Eva Paià (Sala d’Art Jove) i els membres de Sant Andreu Contemporani, s’encarregarà de seleccionar els i les artistes de SAC-FiC Programa de Residències.

Terminis:

El termini d’inscripció será de l’1 de novembre de 2023 al 5 de desembre de 2023. El formulari de registre es tancarà a les 24 h del 5 de desembre i no s’acceptaran sol·licituds més enllà d’aquest horari. En cas d’incidències amb el formulari de registre on-line caldrà fer arribar la documentació requerida per correu electrònic abans de les 24 h del 5 de desembre de 2023.

El llistat de persones seleccionades es farà públic el 16 de desembre de 2023 a les pàgines web: http://santandreucontemporani.org i http://fabraicoats.bcn.cat/

La presentació de sol·licituds suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Bases, aquí.

Formulari d’inscripció, aquí.

Disseny bases: Parte Studio (Estela Ibarz + Berta Mir)

Convocatòria SAC-FiC Programa de Residències i Stage Intensiu 2024