Convocatòria de mediació i/o educació

Lloc: Centre Cívic Can Felipa
Pallars, 277
08005 Barcelona
Convocatòries

CONVOCATÒRIA D’EDUCACIÓ I/O MEDIACIÓ

El programa d’Arts Visuals del Centre Cívic Can Felipa presenta les bases d’una convocatòria inèdita i excepcional per aquest 2021 destinada a propostes de mediació i/o educació. Aquesta s’adreça a educadors, mediadors, artistes, comissaris, amb experiència o no en l’àmbit de la mediació, que vulguin crear un projecte junt a una comunitat/entitat del Poblenou. Els projectes es realitzaran l’últim trimestre del 2021, amb la possibilitat de ser allargats fins el primer trimestre del 2022 en cas que es consideri necessari. Cal presentar un únic dossier en PDF que contingui:

– Dades personals i informació de contacte
– Títol del projecte
– Proposta que contingui una breu descripció del projecte, especificant amb quina comunitat/entitat es vol col·laborar i que esbossi les possibles formalitzacions de l’acció (ja siguin xerrades, accions, produccions, projeccions…) i una aproximació de calendari i pressupost (màxim 2 pàgines)
– Currículum o biografia breu

S’escollirà una proposta que comptarà amb una dotació econòmica de 3.000 €, repartits en 1.000 € d’honoraris i 2.000 € de producció (inclou producció i honoraris de tercers, si s’escau). La totalitat d’aquest import es pagarà en dos terminis.

PRESENTACIÓ

La presentació de propostes es realitzarà exclusivament online enviant un únic document en format PDF no superior a 3MB a convocatòria@cccanfelipa.cat indicant el nom de la convocatòria al assumpte.

CALENDARI

7 de juny a les 18:00 h: sessió de consulta on-line per assessorar a qui vulgui presentar-se a la convocatòria el (fes click aquí)

Fins al 25 de juny les 24h: data límit de recepció de propostes online.

Segona setmana de juliol : publicació dels seleccionats.

COMISSIÓ DE SELECCIÓ

Elena Blesa Cábez, artista i mediadora
Jordi Ferreiro, artista i educador
Clàudia Elies, coordinadora de Can Felipa Arts Visuals

La convocatòria podrà declarar-se deserta si el jurat així ho decideix.

Disseny a càrrec de Leticia / Ara Estudio

convocatòria