Cris Blanco presenta la seva obra Ciencia_ficción a Hangar

20:3022:00 h
Lloc: Hangar
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart
08018 Barcelona
Preu: entrada i moritz per 5€
Concert, Performance, Presentació, Screening

Cristina Blanco presenta el 5 de Novembre a les 20.30ha la Sala Ricson, la performance Ciencia-ficción.

Cris ha acabat de construir una peça que, en la seva aparent senzillesa, es tracta del més sofisticat que es pot veure ara mateix en l’escena d’aquests lares.

En el món quàntic es diu que totes les situacions possibles estan succeint al mateix temps. Fins que algú observa. Llavors la naturalesa tria una de les diferents possibilitats. A ciencia_ficción de moment succeeix tot i alhora, almenys fins que entris a veure-ho.

Ciencia-ficción és un projecte de Cristina Blanco, amb música de Cristina Blanco i Rubén rams.

Ciencia-ficción,  és al mateix temps: un torneig de saber, una conferència, és una classe, una sessió de màgia (on es veu el truc), és un concert, un espectacle que són molts que no són (encara ), és una nit de menjar thai al pis dels nois de Big Bang Theory, … és, en definitiva, una bona estona per reflexionar sobre les diverses maneres d’estar en escena i d’apropar-se aquesta cosa que és la performance contemporània.

Coses que la gent ha escrit sobre Ciència ficció

Entrada 5 € (moritz inclosa)

Aforament limitat, reserva la teva entrada enviant un mail a clara@hangar.org

Cris Blanco va realitzar la seva residència a Hangar els mesos de juny, juliol i agost per treballar en la seva obra El Agitador Vórtex, en el marc d’aquesta col · laboració presenta la seva obra Ciència-ficció i impartirà el taller “Introducció al cinema en directe i fet a mà” que es realitzarà els dies 8 i 9 de novembre de 2014 de 17 a 21h, amb una durara de 10h.

Amb la col.laboració de:

logo-moritz

Cris Blanco presenta la seva obra Ciencia_ficción a Hangar