Curioses. Espai d'aprenentatge col·lectiu a l'entorn de les pràctiques artístiques contemporànies

Lloc: ACVIC. Centre d'Arts Contemporànies
Sant Francesc, 1
08500 Vic
Preu: De 70€ a 150€
Taller

El programa de formació transversal d’ACVIC proposa obrir un espai d’aprenentatge col·lectiu a l’entorn de les pràctiques artístiques contemporànies, els seus llenguatges i formes de coneixement.

El programa s’articula en relació a les línies de treball del Centre d’Art i les exposicions amb les que coincideix. És una oportunitat per aprofundir en el treball artístic contemporani tant des de la seva materialitat com des dels temes que explora, de la mà de les artistes que estaran presentant la seva obra al mateix centre.

Formació teòrico-pràctica i presencial, adreçada a persones interessades en les pràctiques artístiques contemporànies des de les seves diferents vessants: artistes, curadores, teòriques, estudiants, docents, amateurs… i que vol reunir un grup divers de persones amb la idea que puguin veure tot el que passa al centre d’art. Finalment farien un retorn, des de la seva mirada profunda i curiosa, en forma de presentació final o d’activitat pública de cloenda.

L’Anna Dot i l’Ángela Palacios, professionals de les arts i l’educació, acompanyaran al grup donant seguiment en sessions alternes al llarg del curs. Les altres sessions seran de treball conjunt. També es faran sortides i visites a altres espais i projectes de l’entorn vinculats a les arts contemporànies. El programa inclou una sèrie de Seminaris i Tallers Oberts vinculats a les exposicions i oberts a tot el públic.

Inici: 15 de febrer
Fi: 20 de juny

Les sessions són un cop per setmana, els dijous de 16 a 19h.

Curioses. Espai d’aprenentatge col·lectiu a l’entorn de les pràctiques artístiques contemporànies