“Curvar a Miguel es arruinar las baldosas” de Jorge Satorre

19:3022:00 h
Lloc: Blueproject Foundation
Princesa, 57
08003 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

La Blueproject Foundation presenta l’exposició “Curvar a Miguel es arruinar las baldosas” (“Corbar en Miguel és arruïnar les rajoles”) de Jorge Satorre, el tercer artista resident de 2016. La mostra es podrà veure a la Sala Project del 6 de juliol al 28 d’agost del 2016.

Corbar en Miguel és arruïnar les rajoles. Doblegar en Miguel com s’arruïna un sòl de rajoles. Un sòl de rajoles com si Miguel es corbés. Miguel doblegat com un sòl de rajoles arruïnat. Un ceramista arruïnat és un artesà decebut. Unes rajoles trepitjades per un gos olorant petjades de senglars és una anomalia. Un gos olorant petjades de senglars és una història. Una anomalia és un ceramista decebut. Un ceramista decebut és un artesà que es reconeix a si mateix. Un artesà que es reconeix a si mateix és un ceramista que se salta les regles. Un comediant que es reconeix a si mateix és en Miguel. Un comediant que es va saltar les regles és en Miguel decebut. En Miguel decebut és un comediant corbat. En Miguel corbat és un comediant mirant cap enfora. Una anomalia és un gra al cul. Un gra al cul és la veritat. Una anomalia és en Miguel decebut.

Agraïments: Albert Aixalà, Erick Beltrán, David Bestué, Manel Gili, Halfhouse, L’Estruch, Llorenç Guàrdia, Pau Jurado, Francesc Llimona, Catalina Lozano, Núria Marquès, Marzia Matareze, Miguel Noguera, Nuk, Pense, David Tarrasón i Marc Vives.

Col·laboradors: Hangar, Parc de Collserola i Escola Pau Gargallo.

“Curvar a Miguel es arruinar las baldosas”  de Jorge Satorre