"D'ahir d'abans d'ahir de l'altre abans d'ahir i més d'abans encara" d'Anna Moreno

19:0001:00 h
Lloc: Blueproject Foundation
Princesa, 57
08003 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Performance

La Blueproject Foundation presenta “D’ahir d’abans d’ahir de l’altre abans d’ahir i més d’abans encara”, la segona exposició del programa de residències 2016 a càrrec d’Anna Moreno. Estructurada al voltant de tres taules, tres universos, tres reflexions que s’aniran activant a través d’esdeveniments específics i activitats in situ, la mostra ofereix un recorregut en el qual s’entremesclen l’espai, l’artesania, el sentiment apocalíptic, la matèria i la música, sota totes les seves formes.

“Al treball d’Anna Moreno no trobarem solució. Desgrana distopia viral. Ella situa les taules i aquestes provenen d’altres que a manera de símbol de l’atletisme micro-científic penetraran les vostres latituds.”
Extracte del text de Sergi Botella. Descarrega’l complet aquí (en castellà).

ACTIVACIÓ DE LES TAULES
THE WHOLE WORLD WILL BE SINGING

25 de febrer (esdeveniment passat)

Assaig obert amb els cantants de folk Tero Pajunen, Noora Kauppila, Sonja Korkman i Elena Hoppipolla al voltant de la primera taula, construïda a Finlàndia en col·laboració amb Vesa Ijäs, ISKU i Studio Haekkinen, professionals del disseny i la fusta de la regió de Lahti. Els cantants es van enfrontar per primera vegada a un poema èpic, a un mite fundacional futurista que van haver de desgranar i musicar. L’esdeveniment va ser una negociació en viu de la melodia i el ritme més adequats a aquest mite, basat en el relat ‘Venus Smiles’, en Vermilion Sands de JG Ballard.

LOST GENERATION

21 de maig (Nit dels Museus) 20:00 – 21:30

Enregistrament en viu de les deliberacions d’una comissió encarregada de generar un possible llegat àudio per uns supervivents escollits davant la imminent fi del món. Esdeveniment al voltant de la segona taula, construïda en col·laboració amb Adrià de Lluna Llopis, Albert València López i Elías Casanovas Adrián, estudiants d’arquitectura.

Participants: Vicenç Molina (col·laborador de la Fundació Ferrer i Guàrdia i professor d’Ètica a la UB), Elisabet Roselló (analista cultural, especialitzada en cultura digital i futurs) i Sergi Botella (artista visual).

THE WHOLE WORLD WAS SINGING

17 de juny 20:30 – 21:30

Assaig obert amb Roc Jiménez de Cisneros i PLOM que, reprenent el poema èpic ballardià de la primera taula, dissenyaran un paisatge sonor per a la tercera taula, construïda en col·laboració amb Jordi Vidal i altres aficionats a la forja i la soldadura.

“D’ahir d’abans d’ahir de l’altre abans d’ahir i més d’abans encara” d’Anna Moreno