Dalt de la Serra. Rita Sala

18:00 h
Lloc: Ana Mas Projects
Carrer Isaac Peral, 7
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Aquest esdeveniment sortirà publicat a l'agenda el dia 05.06.2024.
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

Ana Mas Projects presenta la primera exposició individual de Rita Sala a la galeria. L’artista, qui va començar a col·laborar amb la galeria l’any 2023, ha estat incorporada recentment com a artista representada i ha participat amb Ana Mas Project a la fira CAN Ibiza 2023 i amb un solo project a la fira INVESTEC Cape Town Art Fair 2024.

Durant els últims anys ha estat investigant sobre la necessitat humana de significar l’espai que s’ocupa i s’envolta, i de trobar-hi un sentit. Des d’aquí es planteja la pintura configurant un espai que al mateix temps que és contingut, conté unes figures que funcionen com a fons, i un fons que és figura.

Per aquesta exposició l’artista catalana està treballant en un nou conjunt d’obres, en les que ha tornat a recuperar la pràctica de la pintura a l’oli. Sala ha volgut centrar-se, en aquesta ocasió, en la seva reflexió entorn del paisatge, entenent el paisatge des d’una perspectiva expandida com un viatge que travessa estadis, capes, mons imaginaris i altres sistemes emocionals, sexuals i polítics. La seva obra es construeix sobre unes narracions pictòriques que es van alternant i superposant, que circulen i es relacionen a través de diferents localitzacions, nivells i punts de vista. Unes anades i vingudes, entre qüestions abstractes i quotidianes, que assenyalen el mateix: els éssers humans i la seva activitat, pensaments i afectes, records i històries de vida.

Dalt de la Serra. Rita Sala