DART FESTIVAL: Wojnarowicz: Fuck You Faggot Fucker

19:0022:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: 4€
Screening

Una edició més, el Dart Festival i el MACBA tornen a col·laborar, ara per presentar l’estrena estatal del primer documental sobre David Wojnarowicz, tot plegat en una data tan assenyalada com l’1 de desembre, Dia Mundial de la Sida.

Chris McKim, Wojnarowicz: Fuck You Faggot Fucker
2020, 105 min. VOSE. EUA
Sinopsis: A mesura que Nova York esdevenia l’epicentre de la crisi de la sida, l’art de David Wojnarowicz es tornava més irat i franc, i la seva poderosa manera de veure el món va tenir un impacte increïble en la lluita pels drets dels homosexuals. En aquesta exploració de la seva vida com si es tractés d’un collage, Chris McKim barreja hàbilment els seus quadres, les seves fotos, les seves pel·lícules, i els missatges i les converses enregistrats amb records d’amics i familiars.

Dart és el punt de trobada entre el cinema i l’art a Espanya i l’Amèrica Llatina. És el primer festival de cinema documental dedicat a l’art contemporani, l’objectiu principal del qual és enllaçar la cultura i el coneixement amb el gran públic, i ho fa a través de documentals sobre fotografia, comissariat d’art, pintura, performance, arquitectura, moviments artístics i, en general, sobre art contemporani, parant especial atenció als artistes, els seus processos de creació i les històries que s’amaguen en els seus treballs.

DART FESTIVAL: Wojnarowicz: Fuck You Faggot Fucker