Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Deserció de circuits ideològics

19:0019:40 h
Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració, Performance, Presentació

Per a la realització d’aquesta peça van ser extretes les empremtes digitals de la mà dreta de l’artista Martín Rico per mitjà d’un procés d’escarificació o skin removal. Les extraccions corresponents a cada dit han estat dissecats i emmarcats per a la seva venda per mitjà d’una subhastarà que tindrà lloc a Homesession l’1 d’octubre a les 19.00 h.

El projecte explora la possibilitat de posar preu i comercialitzar alguna cosa que suposadament ens defineix com a individus únics. De la mateixa manera qüestiona la identitat com alguna cosa prefacturat i construït per una sèrie d’institucions que avalen certa construcció social. L’individu no produeix la seva identitat, més aviat l’assimila. Les sessions d’escarificació revelen l’absurd que hi ha en un dolorós i llarg procés de curació que no altera el gravat dactilar doncs les petjades tornen a créixer exactament iguals.
Aquesta activitat s’emmarca al programa Pica i Fuig! de la Sala d’’Art Jove 2014 del que Martin Rico és artista guanyador de la beca de creació 2014.
+ info