GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

(DES)MEMÒRIA DESVIADA

18:0020:00 h
Lloc: ACVIC. Centre d'Arts Contemporànies
Sant Francesc, 1
08500 Vic
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Un projecte de Xè Canal Calvo i Mireia Bover Capdevila

Del 02.04 al 27.04.2024
Inauguració pública: 6 d’abril de 16.00 a 17.30h
A ACVIC Centre d’Arts Contemporànies (Sant Francesc, 1 Vic)

En col·laboració amb Fina Campàs, Richard Teixidó, Imma Careta Herrera, Eva Martínez, Isavena Opisso Atienza, Mònica Rovira, José Navarrete Montavez, Francisco Javier Redondo Calderón i participants de sessions de co-creació realitzades a ACVIC.

(DES)MEMÒRIA DESVIADA és un projecte d’investigació artística que busca revelar la memòria col·lectiva LGTBIAQ+ d’Osona.

Cerquem en els buits i els silencis perquè entenem que qualsevol experiència –i en major grau les que succeeixen en territoris rurals- resisteix a allò quotidià i subtil. Aquestes absències exigeixen la generació d’un arxiu, de forma creativa i alternativa.

És per això, que la nostra pràctica s’ha endinsat en entrevistes, kits d’investigació i espais de trobada col·lectius anomenats Cicle de desviades.

El projecte es centra en la importància de la narració i creació en primera persona, amb el propòsit de reconstruir la memòria i, al mateix temps, pretén enfortir la identitat queer.

Projecte seleccionat per la Sala d’Art Jove de l’any 2023, en la categoria Educació, amb lacol·laboració d’ACVIC.Centre d’Arts Contemporànies.

(DES)MEMÒRIA DESVIADA