Desobediències i resistències

Lloc: Bòlit_LaRambla
Rambla de la Llibertat 1,
17004 Girona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Marina Abramovic, Teresa Correa, Itziar Okariz, Regina José Galindo, Matt Mullican, Shirin Neshat, Jüegen Klauke i Sigalit Landau

Comissari: Adonay Bermúdez

Bòlit_LaRambla, Bòlit_StNicolau i Bòlit_PouRodó

“Desobediències i resistències” mostra accions individuals, materialitzades en videoperformances i executades com a denúncia pública però dins d’un pseudocivisme crític quotidià, és a dir, accions habituals o comuns dins del nostre dia a dia però que han estat lleugerament modificades, oferint una nova interpretació amb una càrrega més agressiva i de confrontació directa amb l’espectador. Totes les peces que conformen aquest projecte expositiu presenten primers plans on el / la artista qüestiona el paper de submissió i obediència, presentant obres obertes al debat individual i col·lectiu.

“Desobediències i resistències” té com a objectiu principal establir diàlegs comunitaris sobre desobediència civil i violència, així com treballar altres temes paral·lels com els conceptes de resistència, feminisme, quotidianitat, canvi social i lluites de poder. A això se sumen altres finalitats com promoure la videoperformance, donar visibilitat a minories i revifar la participació ciutadana.

Desobediències i resistències