Dijous de ràdio / TRAMA: El final de l’inici

19:0020:00 h
Lloc: Santa Mònica
La Rambla, 7
08002 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

Amb la participació de la psicòloga Dina Agra i les participants de TRAMA

Idioma: castellà

En els episodis de podcast de TRAMA es busca cristalitzar en paraules allò que explorem a través d’encarnar diverses pràctiques artístiques, i pensar a través de crear quelcom juntes. En els capítols anteriors hem abordat temes sobre allò elaborat a través de la práctica artística.

Eines provinents del grup de suport mutu, l’elaboració de traumes i ferides, i les ressonàncies amb les feines d’altres dones artistes son alguns dels temes recorrents en el nostre podcast.

En aquest episodi celebrem que fem un any treballant plegades, reemprendrem l’experiència amb les integrants que ens acompanyen des de l’inici, i farem una reflexió y valoració de la l’experiància.

Com és una sessió de comiat, valorem el fet que la sessió sigui a l’Espai Mòniques de cara al carrer, d’aquesta forma col·locarem imatges de les obres realitzades, dos vídeos acabats i també relitzarem un exercici a través de la paraula “dispositiu”, imaginant-nos les formes i elements necessaris perquè TRAMA es multipliqui a través d’altres comunitats i anys per venir.

Dijous de ràdio / TRAMA: El final de l’inici