Dimecres de so i cos / Andrés Corchero & Liba Villavecchia

19:0020:00 h
Lloc: Santa Mònica
La Rambla, 7
08002 Barcelona
Aquest esdeveniment sortirà publicat a l'agenda el dia 11.10.2023.
Preu: Activitat gratuïta
Arts en Viu

Els Dimecres de so i cos es nodreix amb les propostes de: BCN ImproFest, Festival Sâlmon, L’Afluent, La Bastida, Mixtur i Taller de Músics.

La desesperació té el cabell blanc i és una sensació que es paladeja minut a minut. És com una hidra de nou caps que et mossega el bescoll i no et solta. Liba Villavecchia i Andrés Corchero es van conèixer quan encara el present era el segle XX i van compartir infinitat d’esdeveniments i projectes. Van donar curs a la improvisació i a la codificació de la fusió entre la dansa i la música, tants dins de la Compañía de Danza Andrés Corchero com dins del Trío Local de Liba Villavecchia. Junts van fundar l’influent col·lectiu de Música i Danza Improvisadas IBA, excepcionalment actiu durant el final de la dècada dels 90 a Barcelona, i a través del qual van formar a tota una generació d’artistes creatius i experimentadors.

Pel seu retrobament després de diversos anys sense col·laborar han abraçat el format de duo i han decidit deixar-se endur per l’impuls que els proporciona el bagatge de diverses dècades d’experimentació. Impulsats per aquesta tremenda energia, han deixat que les seves canes els guiïn pels senders emocionals que la vida els ha brindat. Sense enganys ni pressuposicions. En sec.

 

 

Dimecres de so i cos / Andrés Corchero & Liba Villavecchia