Díptico del desierto. Programa de dansa de Gaston Core

17:0019:00 h
Lloc: MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Arts en Viu

Díptico del desierto és un projecte escènic format per dues peces: una dansa de grup Chorus i un soloThe Very Last Northern White Rhino, dirigits pel director i coreògraf Gaston Core.

Chorus s’inspira en la tragèdia Les suplicants d’Èsquil, en la qual un grup de dones fuig de la seva terra a la recerca de la llibertat, enfrontant-se com a col·lectiu a un altre grup humà que haurà de decidir sobre la seva sort. A través de la desconstrucció de la dansa kathak, la peça recupera un tret arcaic de la tragèdia: el cor com a protagonista. Un viatge entre la mitologia i la societat, entre la fantasia i l’actualitat, entre l’estètica clàssica i el moviment contemporani.

The Very Last Northern White Rhino és un viatge des de la foscor a la llum, una celebració de la vida mitjançant la dansa, enmig del caos del món. A través d’una recerca sobre diferents estils de dansa urbana, aquesta peça presenta la dansa com a excés, com a celebració derivada de la vida. Ballar fins a l’esgotament, ballar fins al final perquè tal vegada ja no hi ha res més que es pugui fer.

Consulta totes les activitats de Dansa Metropolitana a dansametropolitana.cat

Díptico del desierto. Programa de dansa de Gaston Core