Dolorosa de los Llanos. LaCerda

19:3022:00 h
Lloc: Sala Hiroshima
Vilà i Vilà, 67
08003 Barcelona
Preu: De 14€ a 17€
Arts en Viu

Dolorosa de los Llanos emprèn una recerca escènica centrada en el ritual de la processó: caminar com a acte de fe i redempció.

Davant de nosaltres es desplega la plana llatinoamericana. A l’horitzó es perfila un camí, a banda i banda del qual les verges s’apareixen a les nits i a les cruïlles ens topem amb els dimonis i les lloronas de la mitologia llatinoamericana. Veiem tres figures en processó, travessant la plana, arrossegant els seus pecats, les seves penitències, les seves promeses i el seu agraïment. Ells caminen. Cap a on es dirigeixen? Quin és el destí de la seva devoció? Els seus creadors assumeixen aquest treball com una peregrinació a la recerca dels seus orígens, de la seva relació amb el folklore i els rastres de la seva identitat llatinoamericana, encara present en els seus cossos migrants, euroresidents i contemporanis.

LaCerda és una companyia de dansa que neix l’any 2015 a la ciutat de Barcelona, amb la intenció d’indagar escènicament entorn del concepte de ritual i misteri, creant universos inquietants i desconeguts. El treball de LaCerda ha estat presentat en diversos teatres i festivals d’Europa.

La Sala Hiroshima ofereix el col·loqui postfunció, Meet the artist amb la companyia LaCerda, el 14 de març.

Dolorosa de los Llanos. LaCerda