Carlos Casas // Notes on a film about elephants

Lloc: àngels barcelona
Carrer Pintor Fortuny, 27
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Notes on a film about elephants, primera exposició individual de Carlos Casas (Barcelona, ​​1974) a àngels barcelona, ​​és un projecte que destil·la de el poder que exerceixen la imatges que conformen l’imaginari col·lectiu a Occident, a través de la cultura popular de cinema i la literatura d’aventures, per revelar la seva influència en aquelles idees ancorades tant en la construcció de la dicotomia naturalesa/cultura, les relacions interespecífiques o el posthumanisme.

A través d’una multiplicitat de treballs que van des del vídeo, la fotografia al collage o el dibuix, aquesta exposició és un diàleg obert amb el visitant en el qual s’intercanvien plantejaments que emergeixen de l’imaginari de ficció en el qual es representa a la naturalesa per apropar-nos a la nostra imminent realitat com a espècie i part d’ella.

Notes on a film about elephants és un projecte que sorgeix arran del procés d’investigació i realització de l’última pel·lícula de Carlos Casas Cemetery (2019), una obra, que barreja la ficció i el documental, utilitzant com a fil narratiu l’últim viatge d’un elefant cap a un mític cementiri a la jungla mentre és assetjat per caçadors furtius.

La pel·lícula “Cemetery”(2019) es projectarà en estrena a Barcelona la sala ZUMZEIG el dissabte 23 de gener a les 18h i en dates posteriors durant el trnascurs de l’exposició. També es projectarà a la Cineteca de Madrid a Matadero, entre divendres 29 i el diumenge 31 de gener a la sala Azcona a les 20h.

Carlos Casas // Notes on a film about elephants