DOSBCN studio presenta: 4×4 amb HARTOSOPASH + NIÑO + DOSBCN

19:0023:55 h
Lloc: Hangar
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart
08018 Barcelona
Preu: De 5€ a 7€
Concert

L’estudi barceloní d’art i disseny DOSBCNstudio celebra el seu quart aniversari l’1 d’abril a partir del es 7 pm presentant, en col·laboració amb Hangar i Niu, la sessió 4×4: una instal·lació audiovisual que sincronitza en directe contingut gràfic amb les estructures acústiques generades per diferents arquitectes del so. Tot plegat a través de MIDI i DMX. En primer lloc viatjarem a través de la llum estroboscòpica amb les selectes composicions sonores de Niño. Per finalitzar, l’experimentació acústica de Hartosopash ens portar a la trobada d’una aventura amb la projecció de color i formes.

Dosbcnstudio: El 2013 va néixer DOSBCNstudio, un projecte que ha anat creant la seva estructura empresarial des de l’amistat i el treball diari. El formen un equip multidisciplinar d’artistes urbans i dissenyadors canaris amb base a Barcelona. Fusionen les eines digitals amb la cultura urbana per generar nous llenguatges dins de la comunicació.

Niño: Nascut a Valladolid, però resident a Barcelona, va començar produint beats a Diploide, el seu projecte amb l’ MC Garbanzo, un dels primers grups del segell Galleta Records. Ja llavors s’intuïa tot el que després ha vingut publicant, en pocs però substanciosos llançaments a Galleta, Donkey Pitch o Pendrive. Després d’un llarg període de redefinició musical, enguany podrem escoltar el nou Niño en viu, sobre un dels escenaris de Sonar 2017.

Hartosopash: Madrileny establert a Barcelona, va començar tocant la guitarra en multitud de grups d’estils diversos de l’escena underground madrilenya, i poc a poc va anar substituint a les persones pels seqüenciadors, agafant-li el gust a produir sol. En la seva faceta com a productor ha publicat tres treballs amb Escandaloso Xpósito, el recent “Garimba” al costat de Shrlstn i gran quantitat de col·laboracions amb artistes com Mi.Amargo, Elphomega, Zemo, Big Menú, Juli Giuliani…

Entrada: 5 EUROS (anticipada) / 7 EUROS a TAQUILLA _ Col·laboració x artistes


DOSBCN studio presenta: 4×4 amb HARTOSOPASH + NIÑO + DOSBCN