Eines del dia a dia, taller d’artesanies digitals

19:0021:00 h
Lloc: Hangar
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart
08018 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Taller

Els châtelaines eren articles populars que utilitzaven les dones a l’època victoriana. Els portaven al cinturó i d’ells penjaven una sèrie d’eines útils, des de tisores per a realitzar treballs manuals fins perfums per anar als balls. En aquest taller, investigarem com podrien ser els châtelaines moderns per a l’individu contemporani. Dissenyarem eines útils i les crearem mitjançant impressió 3D.

Destinat a: Tothom interessat en el disseny d’objectes i la impressió en 3D, tot incloent entre d’altres: artesans, artistes, fotògrafs, tècnics, comerciants, científics, treballadors de la salut, qualsevol tipus d’aficionat (de jardineria, drons, maquetació, etc.).

Coneixements previs: No es necessiten coneixements previs per assistir al taller.

Requisits tècnics: En cas de disposar d’un ordinador portàtil propi, es recomana portar-lo al taller.

Idioma: El taller es durà a terme en anglès amb suport a la traducció a l’espanyol.

Dates i horari: Els dijous del 8 de juny al 27 de juliol de 2017 de 19h a 21h. No cal assistir a totes les sessions, tot i que es recomana.

Lloc: Hangar. Edifici T.

Inscripció: El taller és obert i gratuït. No obstant això, per a una millor planificació de les sessions, recomanem enviar un correu electrònic a nortega(at)hangar.org per confirmar la teva assistència.

Sobre la tallerista:

Tara Whelan té un B.Des en disseny industrial, i un PGDip en mitjans digitals. Actualment està realitzant una investigació doctoral sobre la participació de les dones en el món dels makerspaces, en un intent d’entendre per què hi ha tan poques dones en aquests espais i què es pot fer per millorar aquesta situació. Té experiència substancial en fabricació digital (CNC, tall amb làser, impressió en 3D), i ha liderat una sèrie de projectes per ajudar les persones (especialment als artesans) a tenir accés a aquestes tecnologies.

L0057233 Set de sis utensilis de tocador en una cadena chatelain.

Crèdits: Science Museum, London. Wellcome Images. Set de sis utensilis de tocador en una cadena chatelain. Probablement de procedència anglesa, segle XVIII. Visió completa, fons en plexiglàs amb gradació de negre mat.


Eines del dia a dia, taller d’artesanies digitals