GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

El amor aparece en lugares inesperados (II)

10:0014:00 h
Lloc:

Preu: De 15€ a 30€
Taller

Sobre serendipitat i investigació artística
(Serendipitat: descoberta o troballa afortunada i inesperada que es produeix quan s’està buscant una cosa diferent. També pot referir-se a l’habilitat d’un subjecte per reconèixer que ha fet un descobriment important encara que no tingui relació amb el que busca. En termes més generals es pot denominar així la casualitat, coincidència o accident.)

Dora García proposarà uns quants «casos d’estudi»: obres realitzades per ella que són fruit d’una sèrie de coincidències, de vegades sorprenents. S’intenta evocar la creació d’obres artístiques com a gènere narratiu, proper a la novel·la de detectius i també a la novel·la fantàstica. S’invoquen experiències similars entre els artistes assistents i, finalment, es proposa un exercici pràctic de desenvolupament d’una idea.

——-
DE L’1 AL 5 DE FEBRER, DE 10 A 14 h
Lloc: Sala d’exposicions Convent dels Àngels
——-

Adreçat a artistes, estudiants d’últims cursos i persones interessades. 20 places disponibles. Preu matrícula: 30 €. Estudiants i aturats: 15 €. Carnet Amic MACBA: gratuït

Preinscripció: del 7 al 20 de gener. Cal enviar un currículum abreujat i un escrit de mig foli explicant les motivacions per fer el taller a amics@macba.cat.

Inscripció: del 22 al 29 de gener a la recepció del Museu, prèvia selecció i confirmació de plaça

El amor aparece en lugares inesperados (II)