Si no vols pols no vinguis a l'era

12:0018:00 h
Lloc: Espai Nyamnyam
Carrer Can Caló 38
17830 Mieres
Festival

Un any més torna el ‘Si no vols pols no vinguis a l’era’ a l’Espai nyamnyam (Mieres), un cicle emmarcat en les pràctiques artístiques contemporànies a cura d’Ariadna Rodriguez i Iñaki Alvarez (nyamnyam), amb una programació pública i transgeneracional de maig a agost de 2024.

Marta Azparren, Julia B. Laperrière (CA), Estel Boada, Anat Bosak (IL), Aitor Climent Barba, Núria Coromines, Oscar Dasí, Anna Dot, Rafael Frazao (BR), Martín Gutiérrez, Júlia Irango, Los Sara Fontán, Norberto Llopis, Carlos Monleon – Gendall, Sofía Montenegro, Daniel Moreno Roldán, Borja Nogué, Vasilis Ntouros (GR), nyamnyam, Aris Papadopoulos (GR), Esther Rodríguez Barbero, Rosanayaris, Marion Storm (EUA), Ibon Salvador, Mariana Viana (BR), Catarina Vieira (PT), Irena Visa i Dora Zoumba (GR) són els protagonistes d’aquesta cinquena edició.

La primera jornada (4 i 5 de maig) està emmarcada en PLANT (Performing Life Akademia Network), un projecte transdisciplinari de dos anys de durada que pretén fomentar el desenvolupament i l’experimentació de pràctiques artístiques i curatorials contextuals que creuen les arts en viu, el procomú i la vida quotidiana. És un projecte subvencionat per l’EU impulsat des de Central Eléctrica (Porto, PT), l’Espai nyamnyam i el Duncan Dance Research Center (Atenes, GR). PLANT arriba a Mieres en la seva segona fase centrada en el disseny, el desenvolupament de metodologies i la posada en comú d’eines que estan circulant durant el projecte. Així la programació inclou l’obertura dels artistes seleccionats per convocatòria oberta, tallers, converses, una exposició i una pel·lícula amb música en directe, entre d’altres. Teniu tota la info a la web del cicle.

L’entrada als dos dies de programació (4 i 5 de maig) és gratuïta i inclou el menjar, però cal reservar aquí. La programació del ‘Si no vols pols…’ seguirà el 9 de juny (en col·laboració amb el festival ‘Això al poble no li agradarà’), el 13 de juliol i el 23 d’agost, coincidint amb la festa major de Mieres.

Les entrades ja estan a la venda per a tot el cicle, amb dinar inclòs i descomptes per a menors de 25 anys i gratuït per a infants de fins a 3 anys. 

 

Si no vols pols no vinguis a l’era