el COnsultori

18:0020:00 h
Lloc:
Pere IV, 345 08019 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Trobada

El COnsultori és un espai obert a la comunitat artística de Barcelona orientat a creadors de les arts visuals que vulguin indagar sobre la seva pràctica, les seves metodologies de treball, compartir un projecte en curs o enfortir-lo en diàleg amb les perspectives de otres artistes.

Proposem una dinàmica de treball grupal, circular i horitzontal on compartir dubtes, intercanviar idees i contagiar inspiracions al llarg de 4 partits. La 5a trobada es farà públic i comptarà amb invitades especials per a debatre en cap profunditat de les qüestions sorgides durant les anteriors jornades.

Ens nodrim de l’escolta activa i sensible, la circulació de la paraula, el compostatge de pràctiques diverses, les mirades pròximes i constructives, i la producció de consells fèrtils que acompanyem amb una coordinació que aprofundeix i atén les necessitats i cures tant individuals i col·lectius.

 

metodologia

  • El grup estarà conformat per un màxim de 10 persones, que presentaran els seus projectes però que també participaran activament oferint opinió constructiva i feedback als compañeres.
  • Cada persona participant comptarà amb 15 minuts per a realitzar la presentació del seu projecte, seguit de 30 minuts de feecback grupal per presentació.
  • Cada sessió comptarà amb dues presentacions.

 

Activitat coordinada per Laura Arensburg i Natalia Carminati.

el COnsultori