EL MARTELL SENSE MESTRE

Lloc: CCCan Felipa
Pallars, 277
08005 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

——— Exposició
Del 04.06 al 19.07.2014
Inauguració: Dimecres 04.06.2014 a 19.30 h
Un error que es manifesta de forma persistent pot posar en crisi l’artefacte que el sustenta. La fallida d’un sistema tècnic sempre compromet la integritat i la fiabilitat d’aquells engranatges que, en funció d’agents col•laboradors, exhibeixen el seu precís funcionament. Si observem aquests mecanismes més enllà del propi dispositiu, com el conjunt de procediments i restriccions que defineixen un marc social, comunicatiu o emocional, allò que l’error evidencia és la necessitat de reinterpretar –o bé suprimir de forma definitiva– les pautes que regulen les funcions d’aquests sistemes: un exercici d’inversió d’aquelles convencions que estableixen la distinció entre el bon i el mal ús.
En el context d’aquesta exposició –projecte seleccionat a la Convocatòria 2013 en la modalitat de Comissariat– els artistes són els responsables d’assenyalar la fallida d’aquests protocols, i a la vegada, aquells qui proposen noves estratègies d’acció i significació. Una aproximació a les nocions d’eficiència i indisciplina a partir del vincle entre tècnica i subjectivitat.
Amb Arponera, Ainara Elgoibar, Antoni Hervás, Ciprian Homorodean, Oriol Nogues, Ferran Pla (Feréstec), David Simon Martret, Julia Spínola. Comissariat per Marc Navarro.

Aquests són projectes en curs, per conèixer l’actualitat dels projectes segueix tota l’actualitat a: www.cccanfelipa.cat/arts-visuals/

EL MARTELL SENSE MESTRE