GRAF, l’agenda que suma totes les agendes.

Si encara no reps la nostra Newsletter, pots subscriure't aquí

El paisatge i el color. Percepció, significats i intervenció Amb Jordi Morell, Toni Arola, Àlex Nogué, Míriam Garcia, Lucas Períes, Ariadna Rodríguez, Iñaki Álvarez, Laura Puigbert

09:0019:00 h
Lloc: Espai Cràter
Carrer Macarnau, 55
17800 Olot
Aquest esdeveniment sortirà publicat a l'agenda el dia 29.03.2024.
Preu: Activitat gratuïta
Altres

El color és sempre present en el paisatge. Detectem sovint els canvis i les transformacions del paisatge a través d’unes variacions cromàtiques que sempre ens desvetllen emocions. El color, a més, contribueix a donar caràcter al lloc i a identificar-lo col·lectivament. Per altra banda, és ben sabut que les cultures humanes han atribuït un munt de significacions als colors, canviants en el temps i en l’espai.

Com afecta tot plegat la nostra interacció amb els paisatges de la vida quotidiana? Com podem servir-nos més i millor del color a l’hora d’intervenir en el paisatge? Què hi té a dir l’art?

Aquesta jornada, organitzada per l’Observatori del Paisatge de Catalunya amb el suport de Bòlit Centre d’Art Contemporani i l’Ajuntament d’Olot, vol aportar nous elements de reflexió i de debat sobre el paper del color en la percepció, gestió i intervenció en el paisatge.

Ho organitza: Observatori del Paisatge de Catalunya. Hi col·laboren: Bòlit, Centre d’Art Contemporani i l’Ajuntament d’Olot. Amb el suport de: Direcció General d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, COAC-Girona, Fundació Fita i Escola d’Art d’Olot. . Activitat vinculada a l’exposició “Apories sobre l’aire”. .

El paisatge i el color. Percepció, significats i intervenció Amb Jordi Morell, Toni Arola, Àlex Nogué, Míriam Garcia, Lucas Períes, Ariadna Rodríguez, Iñaki Álvarez, Laura Puigbert