El passeig de la comissària Sara Catalán: Moviment

00:3001:30 h
Preu: Activitat gratuïta
Altres
 • Set comissàries i comissaris del context local ens proposen set itineraris de visita a les galeries de Barcelona Gallery Weekend 2023.
  Els textos de Sara Catalán, Pilar Cruz, Mariella Franzoni, Sabel Gavaldon, Gabriel Virgilio Luciani, Zaida Trallero i Veronica Valentini et serviran de guia per descobrir les  a través de les seves particulars mirades. A partir del 14 de setembre, estaran disponibles aquí.

  Sara Catalán és comissària de The Over, plataforma cultural que fa servir l’acció i presència artística per a transformar espais, obrir ments, canalitzar la perspectiva de l’artista i generar impacte social. Inicialment itinerant, el projecte compta avui amb una residència d’artistes i un espai de projectes que faciliten espais de reflexió, trobades internacionals, diàlegs i sinergies amb la ciutat. És cofundadora de la Biennal d’Art de Barcelona, que celebrarà la seva primera edició el 2024. Una biennal deconstruïda, que tindrà lloc amb i en la ciutat, penetrant el seu teixit cultural. Inclourà, de forma horitzontal i sense pavellons, residències d’artistes, el seu procés d’investigació i creació i la seva interacció amb la ciutat i els seus habitants. Actualment, també genera relacions amb altres residències al voltant del món (Amsterdam, Ghana, Zimbàbue, Dakar) facilitant intercanvis i col·laboracions entre artistes locals i internacionals, espais d’experimentació i trobada on ampliar la frontera del diàleg de l’art.
  Foto: Archie Vienot

  Al voltant d’Enric Granados [MAPA]: 

 • 1. Galería Marlborough. Anna Bella Geiger: Anna Bella Geiger i Pedro Geiger: cartografia afectiva
 • 2. ADN Galeria. Bouchra Khalili, Abdelkader Benchamma. Fanning the spark of hope in the past. Structure
 • 3. Victor Lope Arte Contemporáneo. Cesc Abad: Hi ha una llum que mai s’apaga
El passeig de la comissària Sara Catalán: Moviment