El passeig de la comissària Veronica Valentini: Ficcions materials

00:3001:30 h
Preu: Activitat gratuïta
Altres
  • Set comissàries i comissaris del context local ens proposen set itineraris de visita a les galeries de Barcelona Gallery Weekend 2023.
    Els textos de Sara Catalán, Pilar Cruz, Mariella Franzoni, Sabel Gavaldon, Gabriel Virgilio Luciani, Zaida Trallero i Veronica Valentini et serviran de guia per descobrir les  a través de les seves particulars mirades. A partir del 14 de setembre, estaran disponibles aquí.

    Veronica Valentini practica la curadoria artística i situada d’exposicions i programes duracionals, a nivell local i internacional (FRAC Lorraine, Matadero Madrid, Palais de Tokyo, Museu d’Art Contemporani de Pequín, entre d’altres), al seu càrrec o en col·laboració (BAR project, Concomitents, E.M.M.A.). També treballa com a responsable de xarxes i residències internacionals a Hangar, centre de producció i investigació artística de Barcelona. El seu treball recent se centra en temes i metodologies relacionats amb la creació de nous públics, els drets culturals, les polítiques d’accessibilitat i la coresponsabilitat en el disseny i la gestió de projectes culturals en clau interseccional.Carrer Trafalgar [MAPA]:
  • 1. LAB 36. Oscar Abraham Pabón: Materia sincera
  • 2. Taché Art Gallery. Col·lectiva: Memòria I
  • 3. Dilalica. Stella Rahola Matutes: La Biblioteca
  • 4. Bombon Projects. Enric Farrés Duran: Encara no
El passeig de la comissària Veronica Valentini: Ficcions materials