GRAF, l’agenda que suma totes les agendes.

Si encara no reps la nostra Newsletter, pots subscriure't aquí

El passeig de Mariella Franzoni: Sense Cos i Sense Ossos

Aquest esdeveniment està confirmat però no sortirà publicat a l'agenda.
Preu: Activitat gratuïta
Altres

 

Set comissàries i comissaris del context local ens proposen set itineraris de visita a les galeries de Barcelona Gallery Weekend 2023.
Els textos de Sara Catalán, Pilar Cruz, Mariella Franzoni, Sabel Gavaldon, Gabriel Virgilio Luciani, Zaida Trallero i Veronica Valentini et serviran de guia per descobrir les  a través de les seves particulars mirades. A partir del 14 de setembre, estaran disponibles aquí.

Mariella Franzoni és curadora, assessora i productora cultural. Especialitzada en Antropologia Cultural, Art Contemporani, Teoria de la Curaduría i Mercat de l’Art, va obtenir el seu Doctorat Internacional amb la dissertació “The Economy of the Curatorial and the Field(s) of the Contemporary Art World” (2019). Com a curadora independent, col·labora amb artistes, galeries, festivals i institucions, especialment a Europa i Àfrica. A més és curadora del programa dedicat a artistes emergents “Tomorrows/*Today” en Investec Cape Town Art Fair. Mariella també comparteix el seu coneixement com a assessora d’art. La seva pròxima iniciativa, The Good Art Advice se centra en ajudar col·leccionistes a navegar el món de l’art i crear narratives significatives en les seves col·leccions; a més ha co-curat el programa per a col·leccionista a Barcelona per a The Cultivist (Nova York). Ha participat en residències curatoriales, seminaris i esdeveniments en organitzacions com Pompidou, Kandinsky Library, CDAN, JAG Museum, MACBA, Venice Biennale, African Art in Venice Fòrum, HKW Museum entre altres.

De l’Eixample a Gràcia [MAPA]: 

El passeig de Mariella Franzoni: Sense Cos i Sense Ossos