El passeig de Zaida Trallero: Fragilitat, temps i misteri

00:3001:30 h
Preu: Activitat gratuïta
Altres
 • Set comissàries i comissaris del context local ens proposen set itineraris de visita a les galeries de Barcelona Gallery Weekend 2023.
  Els textos de Sara Catalán, Pilar Cruz, Mariella Franzoni, Sabel Gavaldon, Gabriel Virgilio Luciani, Zaida Trallero i Veronica Valentini et serviran de guia per descobrir les  a través de les seves particulars mirades.
  A partir del 14 de setembre, estaran disponibles aquí.

  La pràctica de Zaida Trallero es desenvolupa en diferents àmbits: la curadoria, l’escriptura, la recerca i la gestió cultural. Des del 2017 forma part de l’associació cultural i taller d’artistes trama34 (l’Hospitalet de Llobregat), on porta a terme projectes com Els col·leccionables del kiosk solitari, AF.FAIR. Another fucking fair o Meta Monumental Market. Ha col·laborat amb espais i institucions com La Capella (Barcelona, Casal Solleric (Palma de MAllorca), Salón (Madrid), el Museu d’Història de l’Hospitalet de Llobregat, Chiquita Room, Trastero 109 (Palma de Mallorca), el Museu de l’Empordà (Figueres), el Goethe Institut (Barcelona), la Fundació Tàpies, Sant Andreu Contemporani, Arts Visuals Can Felipa o La Casa Encendida (Madrid). Ha estat tutora de la Sala d’Art Jove. És cofundadora del projecte editorial en línia Site-Specific Conversation. Escriu en publicacions d’artistes i plataformes culturals.

  Entre Sant Antoni i Ciutat Vella [MAPA]: 

 • 1. Chiquita Room. Teresa Estapé: Children and Fools
 • 2. àngels barcelona. Joan Fontcuberta: Jardins de Pols
 • 3. Sala Parés. Dis Berlin: Laberinto de soledades
El passeig de Zaida Trallero: Fragilitat, temps i misteri