El passeig del comissari Sabel Gavaldon: El Passatge Mercader i altres passatges subterranis

Preu: Activitat gratuïta
Altres
 • Set comissàries i comissaris del context local ens proposen set itineraris de visita a les galeries de Barcelona Gallery Weekend 2023.
  Els textos de Sara Catalán, Pilar Cruz, Mariella Franzoni, Sabel Gavaldon, Gabriel Virgilio Luciani, Zaida Trallero i Veronica Valentini et serviran de guia per descobrir les  a través de les seves particulars mirades. A partir del de setembre, estaran disponibles aquí.

  Sabel Gavaldon (Barcelona, 1985) es responsable de programes públics del MACBA. Abans ha estat el curador i cap de programes de Gasworks a Londres, organització reconeguda internacionalment pel seu programa de residències per a artistes procedents d’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. Durant aquesta etapa (2018–2023), va presentar exposicions de Mercedes Azpilicueta, Adam Khalil, Ingela Ihrman, Bassam Al-Sabah, Libita Sibungu, Pedro Neves Marques, Patricia Domínguez, Eduardo Navarro i Gala Porras-Kim, entre d’altres artistes. Va ser el curador amb Manuel Segade de l’exposició “Elements of Vogue: Un cas d’estudi de performance radical”. Primer a CA2M Centro de Arte Dos de Mayo, Móstoles (2017–2018) i després al Museo Universitario del Chopo, Ciutat de Mèxic (2019–2020), aquesta exposició va transformar el museu en una pista de ball i va convocar de forma multitudinària a cossos dissidents. Ha estat becari de postgrau de la Fundació “la Caixa” al Royal College of Art (2010–2012) i va ser nominat l’any 2016 a l’ICI New York Independent Vision Curatorial Award.
  * Foto: Belén de Benito

  Passatge Mercader [MAPA]:

 • 1. ProjecteSD. Patricia Dauder: Interiors
 • 2. Zielinsky. Sandra Monterroso: La herida, la venda, la cura
 • 3. Galeria Marc Domènech. Col·lectiva: Camps de silenci
El passeig del comissari El passeig del comissari Sabel Gavaldon: El Passatge Mercader i altres passatges subterranisSabel Gavaldon: El Passatge Mercader i altres passatges subterranis