El Santa Mònica a la Festa Major del Raval

19:0017:00 h
Lloc: Santa Mònica
La Rambla, 7
08002 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

Arriba la Festa Major del Raval 2023! I el Santa Mònica se suma un any més a la celebració amb activitats al centre i també a les places i carrers del barri.

 

Les artistes Clàudia del Barrio i Noela Covelo Velasco ens conviden a cantar en un karaoke a l’aire lliure i a transformar-nos en una imatge virtual. A través d’un dispositiu tèxtil amb tela de chroma instal·lat a la terrassa de la Sala Bar del Santa Mònica, una càmera captarà les expressions facials de les persones que cantin i les projectarà en un pla virtual, on es jugarà amb la seva transformació, multiplicació i expansió a l’infinit. Un joc festiu que estimula els aspectes més memètics i emocionals del karaoke.

A més, a les 17h podreu assistir gratuïtament a la taula rodona “Quin potencial artístic té el karaoke?”, amb les artistes Joana Tischkau, Clara Reiner i Scott Sinclair, amb la moderació de Pilar Cruz. Taula rodona en anglès, sense traducció simultània.

 

  • 16.07 / 11h – 17h / Plaça Dolors Aleu: Paella comunitària

Elaboració i realització d’una paella popular comunitària a càrrec de CAS Baluard i la col·laboració de les artistes residents del Gremi de Gastronomia del Santa Mònica.

 

A més a més, el Santa Mònica us convida també a aprofitar aquests dies de festa per gaudir del centre d’art, al qual podeu accedir sempre de forma lliure i gratuïta de dimarts a diumenge d’11 a 20:30 h, i descobrir en profunditat les propostes artístiques de l’exposició en curs, Ple de foratsamb les visites guiades dels diumenges a les 12 h.

El Santa Mònica a la Festa Major del Raval