El señor de las moscas (Esto no es hacer teatro). Eu Manzanares EN RESiDÈNCiA a l'Institut Sants

18:0020:00 h
Lloc: Sala Beckett – Obrador Internacional de Dramatúrgia
Pere IV, 228-232
08005 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

Qualsevol persona és una creadora en potència. Tothom té el poder d’imaginar i, per tant, de crear. Absolutament tothom. Tothom té coses importants a explicar. Coses fascinants, curioses, xocants, frikis, emocionants, divertides, tristes, doloroses, aterridores, al·lucinants, alegres i mil coses més. Ningú és poc interessant. Qualsevol persona pot ser capaç de mantenir-nos totalment enganxades a alguna anècdota, experiència o invenció… si sap com explicar-ho.

Partirem de buscar en nosaltres mateixes, d’investigar quines són les coses que, per a cadascuna de nosaltres, tenen un valor emocional, sentimental i, per tant, creatiu. Ja sigui perquè ens il·lusionen, ens fan mal o ens espanten. Aquí és on començarà el nostra viatge. Indagant en les nostres pors, les nostres ferides i les nostres il·lusions. I també en aquelles rareses que ens diferencien de la resta i ens fan tan i tan especials. De vegades, fins i tot les coses més insignificants poden ser autèntiques perles.

Presentació de la residència d’Eu Manzanares amb alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Sants. Amb la mediació de Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia.

El señor de las moscas (Esto no es hacer teatro). Eu Manzanares EN RESiDÈNCiA a l’Institut Sants