El teatro de las formas. Claudia Terstappen

12:00 h
Lloc: Palmadotze
Masia Mas Pujó
08730 Santa Margarida i Els Monjos
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Claudia Terstappen va estudiar escultura en relació amb l’arquitectura i la fotografia a l’Acadèmia d’Art de Düsseldorf/Alemanya. La seva trajectòria l’ha portada a treballar i viure a Düsseldorf, Londres, Nova York, Hong Kong i Barcelona abans de traslladar-se a Austràlia a finals de 2004. Des de 2018 divideix la seva pràctica entre Melbourne i Barcelona. Des dels anys vuitanta del segle passat, la seva obra ha estat exposada internacionalment, i les seves obres figuren en moltes col·leccions de museus.

Claudia utilitza l’escultura, la fotografia i el vídeo per expressar les seves idees; en un llenguatge visual que està intensament modelat pel nostre entorn natural.

L’exposició El Teatre de les Formes reuneix una selecció de fotografies de paisatges i escultures de ceràmica, que estableixen connexions entre superfícies, estructures i formes naturals. Les seves fotografies són una resposta directa a la seva experiència d’estar “a la muntanya”, mentre les seves obres escultòriques tradueixen aquesta experiència en noves formes. Aquí, el color ocupa un lloc important; serveix per camuflar l’origen de les formes i fetitxitzar l’obra com a objecte de desig.

Ambdues obres fragmenten la natura aïllant-ne parts, cridant així la nostra atenció sobre el misteri, el poder i la diversitat de les formes que construeixen l’essència de la nostra existència.

El teatro de las formas. Claudia Terstappen