EL TEMPS INVERTIT

19:3021:00 h
Lloc: CCCan Felipa
Pallars, 277
08005 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

Inauguració: Dimecres 22.10.2014 > 19.30 h

Voler incloure en una exposició elements que estan presents durant els períodes de treball o investigació artística, però que no són considerats com a útils: les relacions personals, les emocions, els períodes de descans o de bloqueig, sovint la precarietat i la inestabilitat en general. El que passa al voltant de la producció d’un projecte artístic o d’una exposició és la vida quotidiana. Aquella part del procés que no sembla procés.

El dret a no ser productiva: cansament enfront d’aquest nou capitalisme que absorbeix fins l’última de les nostres emocions, colonitzant l’existència i demanant sacrifici, emprenedoria i dedicació. Un ritme de producció frenètic on l’oci i les relacions afectives també es mesuren en termes de rendibilitat. Davant d’aquests fets, buscar l’error, la imperfecció i la dispersió a favor de la vida.

Amb Supterranis, Estel Boada i Francesc Ruiz, Minipimer TV, Ro Caminal, Mireia Sellarés, El Pressentiment, Nook Nook, Simon Hanselmann, Miquel García.

Aquest és un projecte en curs. Per conèixer les activitats vinculades a l’’exposició segueix tota l’’actualitat a: www.cccanfelipa.cat/arts-visuals

EL TEMPS INVERTIT