Els nens i les nenes del barri. Entrar per fora (Taller extraescolar)

17:0018:30 h
Lloc: MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Taller

Nens i nenes de 9 a 12 anys

Per sisè any consecutiu despleguem aquest espai permanent en el qual nens i nenes del barri poden experimentar amb un artista per viure una experiència col·lectiva en una zona elàstica, oberta a la imaginació i amb ganes de trencar normes. Enguany iniciem el curs amb un nou projecte de recerca-acció amb l’artista Marc Larré i la seva proposta Entrar per fora.

Normalment, al museu s’hi entra per una porta, les obres les trobem a les sales d’exposició, i caminem mentre mirem i llegim. Normalment, també, l’art s’aprèn dins de les escoles, a les aules preparades per fer classe, on aprenem asseguts mentre mirem, llegim i fem. Amb Entrar per fora, ens oblidarem una mica d’allò normal i entrarem al museu per fora; aprendrem art en una cuina; trobarem obres d’art als passadissos, les rampes, els lavabos i els magatzems; aprendrem tocant, jugant i experimentant, i ho farem junts, sense jutjar els resultats. Perquè si el museu legitima les persones que fan art, aquesta vegada seran les persones les que legitimin el museu com a lloc de trobada, experimentació lliure de judici i generador de comunitat.

A càrrec de Marc Larré, artista, i Yolanda Jolis, coordinadora d’Educació i educadora.

  • Dates: els dijous, del 13 d’octubre del 2022 al 25 de maig del 2023 (excepte els dies festius i el període de vacances escolars)
  • Horari: els dijous, a les 17:00 h
  • Durada: 90 min
Els nens i les nenes del barri. Entrar per fora (Taller extraescolar)